Η ανησυχία του κόσμου, το πρόβλημα του Αντωνιάδη και ο Παναθηναϊκός!

Για τον τραυματισμό του Μάριου Αντωνιάδη, τον προγραμματισμό της ΑΕΚ και τις μεταγραφές που δεν έγιναν μέχρι στιγμής μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου στον Super Sport (104.0).

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, ανέφερε πως έγινε κρούση για φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο αλλά ακόμη δεν μπορεί να λεχθεί κάτι επίσημα.

Αρχικά ανέφερε: «Απομένουν τρία φιλικά μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Αύριο στις 7 με ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και μέσα από αυτά θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο προπονητής. Με Ολυμπιακό θ’ αγωνιστούμε την ερχόμενη Τρίτη στην Αρένα και με την ΑΕΛ την Παρασκευή (14/08), επίσης στην Αρένα. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις από χθες ολοκληρώθηκε η σημερινή προετοιμασία, αύριο θα έχουμε προπόνηση πριν από το φιλικό με το ΑΠΟΕΛ».

Για τον τραυματισμό του Αντωνιάδη: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα».

Για τις μεταγραφές και τον προγραμματισμό της ΑΕΚ:  «Ο κόσμος να μην ανησυχείθα κάνουμε 4 έως 5 μεταγραφέςΗ μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 του άλλου μήνα και κάποιες μεταγραφές θα γίνουν πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση και τα δεδομένα του σωματείου. Επιλογές που θα μας ανεβάσουν ποιοτικά και θα έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής».

Για τον Ναράνχο: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αν προκύψει θα σας ενημερώσουμε…».

Για τα φιλικά: «Επειδή έχω διαβάσει κάποια δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά για όχι και τόσο καλή παρουσία, πρέπει να πω ότι τα φιλικά γίνονται για να διορθώνουν οι προπονητές τα όποια θέματα και αδυναμίες προκύπτουν…».

Για τα διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα χίλια, είναι μια σημαντική ιδιαιτερότητα, Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βελτιωθούν τα πράγματα ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στην συνέχεια…»

Για τον Παναθηναϊκός και το ενδεχόμενο φιλικού με την ΑΕΚ: «Μας έγινε μια κρούση γι’ αυτό το θέμα όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο».