Η ΑΕΛ σε πρώτο πλάνο και η προσοχή στους Μπασιρού-Φαμπιάνο

Κριτική για το 17λεπτο του αιώνιου ντέρμπι δεν μπορεί να γίνει για καμία από τις δύο ομάδες. Όσο είδαμε, με δυσκολία κι αυτό λόγω της ομίχλης, η Ομόνοια μπήκε με μπόλικη όρεξη στο παιχνίδι, ενώ πρόλαβε και δημιούργησε σπουδαία ευκαιρία με τον Λοΐζου που βρήκε τον Σάβιτς στην γραμμή και έδιωξε σωτήρια.

Οι πράσινοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ το οποίο είναι το πρώτο μεταξύ τους στη σεζόν, αφού αυτό της πρώτης αγωνιστικής αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 22/12. Το «τριφύλλι» βρίσκει τους γαλαζοκίτρινους σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση μετά τα πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα, ωστόσο αυτό δεν παρασύρει τον Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νορβηγός τεχνικός έχει μπόλικο υλικό στα χέρια του και γνωρίζει πως η ΑΕΛ στις καλές της μέρες μπορεί να κάνει τη ζημιά, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και η Ομόνοια θα χρειαστεί να φορέσει το καλό της κουστούμι για να φέρει την αποστολή της εις πέρας.

Στο απουσιολόγιο των πρασίνων βρίσκονται οι Φαμπιάνο-Μπασιρού και η προσοχή του τεχνικού επιτελείου βρίσκεται σε αυτούς, σε συνεργασία βέβαια με το ιατρικό τιμ. Αμφότεροι ενδέχεται να προλάβουν το λεωφορείο για την Λεμεσό, όμως δύσκολα να συμπεριληφθούν στην αρχική ενδεκάδα με το καλημέρα. Η επόμενες μέρες είναι καθοριστικές…