Η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι πήρε 50.000 ευρώ από τον ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ΑΠΟΕΛ ξόφλησε τους γαλαζοκιτρίνους της Λεμεσού για την περσινή συμφωνία που προέκυψε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία αυτή προνοούσε την αποζημείωση των ΑΕΛ και ΑΕΚ από τις ομάδες που πήραν ευρωπαϊκό εισιτήριο, από τη στιγμή που δεν θα είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν τη βαθμολογία μετά τη διακοπή της σεζόν.

Όπως σημειώνει η ομάδα της Λεμεσού, από τα 50.000 ευρώ τα 25% θα πάνε για εισφορά στην «Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και Αλληλεγγύης».

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι συνέπεια της διακοπής του περσινού πρωταθλήματος και κυπέλλου, έχει εξοφληθεί από την ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ σχετικά με την περσινή συμφωνία των 6 σωματείων του πρώτου γκρουπ.

Είναι απόφαση του Προέδρου της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ότι από τις 50.000€ ευρώ το 25% θα γίνει εισφορά στην «Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και Αλληλεγγύης» και πιο συγκεκριμένα για τις ανάγκες του προγράμματος «Ένα χέρι προς τους νέους», το οποίο θα φροντίσει όπως 4500 άποροι μαθητές ανά το Παγκύπριο λάβουν δώρο κατά την περίοδο του Πάσχα, έτσι ώστε να νιώσουν και αυτοί την χαρά των γιορτών!».