«Η ΑΕΛ έχει τις ίδιες φιλοδοξίες μαζί μας και επιλέγει να το επικοινωνεί»

Για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αλλά κι αυτό που ακολουθεί στην Ευρώπη αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την επιστροφή των διεθνών: «Ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των συμμετοχών των διεθνών. Η προσοχή επικεντρώνεται στο πρόγραμμα που είναι γεμάτος προκλήσεις, με πρώτη το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι ένα ντέρμπι. Η ΑΕΛ έχει τις ίδιες φιλοδοξίες μαζί μας φέτος και επιλέγει να το επικοινωνεί φέτος. Στην έδρα της είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε κι εμείς φιλοδοξίες και ποιότητα για να βγούμε νικητές το βράδι της Κυριακής. Ο Αμπαρτζουμιάν φαίνεται ότι θα είναι στην αποστολή, ο Μπουσουλάτζιτς αναμένεται να είναι εκτός».

Για τον Αμπαρτζουμιάν: «Ανεβάζει συνεχώς στροφές και περιμένουμε να είναι κανονικά με την ομάδα, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και η σημερινή προπόνηση».

Για την προοπτική για την πρώτη νίκη εκτός έδρας και το δεύτερο σερί τρίποντο: «Είναι στατιστικό στοιχείο που θα μας συνοδεύει όσο θα υπάρχει. Η Κυριακή είναι μια ευκαιρία για να το σταματήσουμε. Το δεύτερο είναι νωρίς να το καταγράφουμε ως στοιχείο, το δείγμα είναι μικρό για να είναι κάτι που αξίζει να συζητάμε. Όποια κι αν ήταν η σειρά των αποτελεσμάτων θα προετοιμαζόμασταν με την ίδια προσήλωση».

Για το τι θα σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΛ: «Θα σημαίνει ότι προστέθηκαν τρεις βαθμοί σε μια έδρα που αναμένεται ότι λίγες ομάδες θα καταφέρουν να κερδίσουν. Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η ομάδα που θα έχανε θα έμενε πολύ πίσω. Επειδή η ΑΕΛ είναι αντίπαλος που διεκδικεί τα ίδια πράγματα, μπορεί να έχουν παραπάνω σημασία οι βαθμοί».

Για το κατά πόσον έχουν ενημέρωση από τους αρμοδίους σε σχέση με τη διαιτησία: «Κάτι που να μας έχει κοινοποιηθεί όχι. Υπάρχει η απόφαση να έρχονται ξένοι στο VAR. Αυτό θα συνεχιστεί, δεν έχει υπάρξει άλλη απόφαση».

Για το παιχνίδι με τη Φλόρα: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι σε οργανωτικό επίπεδο. Αγωνιστικά όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για την Εθνική: «Ο καθένας που την υποστηρίζει δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα».