Γρηγόρη: «Το αποτέλεσμα της φανέλας θα ενθουσιάσει τον κόσμο» – ΦΩΤΟ

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας, κ. Δημήτρης Γρηγόρη «άνοιξε» τη Διάσκεψη Τύπου του Νεόφυτου Λάρκου στο ΓΣΠ με την παρουσία της νέας ιδιαίτερης φανέλας.

Οι πράσινοι δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να γράψουν το όνομα τους ή των επιχειρήσεων τους στη φανέλα. Ήδη ξεπεράστηκαν τα 500 ονόματα και ο στόχος είναι τα 750.

Αναλυτικά τα λεγόντα του κ. Γρηγόρη:

«Η φανέλα θέλουμε να αναδείξει το δέσιμο της Ομόνοιας με τον κόσμο της, να κάνουμε πράξη το μέσα στα γήπεδα σε κάθε σου αγώνα.

Να μας θυμίζει η φανέλα την χρονιά που επιστρέψαμε στην κορυφή. Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τον κόσμο μας. Αυτή είναι η μία φανέλα θα υπάρχει ακόμα μία. Υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις τις οποίες θα δει ο κόσμος Ιούλιο-Αύγουστο.

Οι φίλοι της Ομόνοιας μπορούν να γράψουν το όνομα τους ή των επιχειρήσεων τους. Ήδη ξεπεράσαμε τα 500 ονόματα και ο στόχος είναι τα 750. Μέχρι την λήξη της προθεσμίας θα γεμίσει η φανέλα. Θα αναγράφονται και ονόματα φίλων της ομάδας που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή και παρακολουθούν την ομάδα από ψηλά.

Όσα άτομα εγγραφούν στην φανέλα θα μπουν σε κλήρωση και ένα τυχερός θα ακολουθήσει την ομάδα με την αποστολή στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».