Γρηγόρη: «Πιο χαρούμενοι σήμερα που η Ομόνοια επέστρεψε στην κορυφή» – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα από τον Δημήτρη Γρηγόρη περιλαμβάνει το βίντεο που δημοσίευσε η Ομόνοια με ευχές της διοίκησης για τα 72α γενέθλιά της.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας αναφέρει πως σήμερα είναι όλοι ακόμη πιο χαρούμενοι διότι το τριφύλλι επέστρεψε στην κορυφή και υπόσχεται στον κόσμο της ομάδας ότι θα συνεχίσουν με ητν ίδια σοβαρότητα με στόχο πάντα τον πρωταθλητισμό.

Δείτε επίσης: Λώρης για Ομόνοια: «Κατάφερε να την αποδέχονται όλοι ως βασίλισσα – Θα ζήσουμε ξανά τις παλιές δόξες» – ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα του Δημήτρη Γρηγόρη:

«Ευχόμαστε στην ομάδα μας χρόνια πολλά. Η Ομόνοια συμπληρώνει σήμερα 72 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου. Είμαστε όλοι ακόμη πιο χαρούμενοι σήμερα διότι η Ομόνοια επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, πρωταγωνιστεί στα άλλα αθλήματα που συμμετέχει και επίσης επιδεικνύει πλούσια κοινωνική δράση. Το μόνο που θέλουμε να υποσχεθούμε στον κόσμο της Ομόνοιας είναι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να απολαμβάνουμε μια ισχυρή ομάδα στο γήπεδο με στόχο πάντα τον πρωταθλητισμό. Χρόνια πολλά Ομόνοια».

Δείτε το βίντεο: