Γρηγόρη για τη συμφωνία του Big-6: «Συμφωνήσαμε όλες οι ομάδες, κάποιες αρνούνται, εμείς κρατάμε ό,τι πούμε»

Τη συμφωνία των μεγάλων ομάδων (πλην της Ανόρθωσης) να αποζημιώσουν οικονομικά την ΑΕΛ και την ΑΕΚ που με τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έξοδο στην Ευρώπη κλήθηκε να σχολιάσει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, στην εκπομπή «Τotal Green» της Primetel.

Ο Γρηγόρη υποστήριξε πως είχαν συμφωνήσει όλες οι ομάδες και ότι το τριφύλλι είναι έτοιμο να δώσει τα λεφτά (που όπως είπε είναι ήδη στην ΚΟΠ) μόλις και οι άλλοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν.

Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος:

«Nαι, υπάρχει συμφωνία. Έγινε πέρσι μετά τη διακοπή. Όλοι συμφωνήσαμε να δώσουμε κάποια λεφτά στις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε τα λεφτά ήδη στην ΚΟΠ αλλά κάποιες ομάδες αρνούνται να τηρήσουν τη συμφωνία. Μόλις είναι έτοιμη να τηρηθεί η συμφωνία εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα λεφτά. Περιμένουμε από τα άλλα σωματεία, μόλις δώσουν τα λεφτά θα τα δώσουμε κι εμείς. Εμείς ότι συμφωνήσουμε το κρατάμε, μένουμε στις θέσεις μας, δεν το αλλάζουμε. Όταν είναι έτοιμοι οι άλλοι να τα δώσουν θα τα δώσουμε, τα λεφτά είναι εκεί στην ΚΟΠ».