«Γρίφος» η ενδεκάδα του Μπεργκ!

Με στόχο το να δει στα μάτια τη Γρανάδα ταξίδεψε στην Ισπανία η Ομόνοια. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στις 22:00 το βράδυ την Γρανάδα και θέλουν μία θετική εμφάνιση που θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν τις κακές τελευταίες εβδομάδες και τα κακά αποτελέσματα στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο τεχνικός της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ αλλά και οι συνεργάτες του θα δώσουν περισσότερη βαρύτητα στο κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς οι πιθανότητες πρόκρισης της Ομόνοιας στο επόμενη φάση  του Γιουρόπα Λιγκ είναι λιγοστές. Γι’ αυτό ο Νορβηγός τεχνικός ίσως δώσει χρόνο ξεκούρασης σε κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετάξει και λευκή πετσέτα.

Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Η τετράδα της άμυνας εκτός απρόοπτου θα αποτελείται από τους Λέτσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ και Χούμποτσαν. Στο κέντρο για δύο θέσεις θα παλέψουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Σέχου, Γκόμες, Γκόμεθ και Κούσουλος… κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αλλά θεωρούμε ότι ο Νορβηγός θα προτιμήσει να αφήσει εκτός έναν εκ των Γκόμεθ και Γκόμες.

Ο Ντούρις απουσιάζει και έτσι προωθημένος θα βρίσκεται ο Κακουλλής, πίσω του θα είναι μάλλον ο Παπουλής εκτός και αν ο Μπεργκ θελήσει του δώσει μερικές ανάσες. Σε τέτοια περίπτωση θα αγωνιστεί ως δεκάρι ο Μποτεάκ. Στις δύο θέσεις των εξτρέμ κτυπούν οι Τιάγκο, Τζιωνής, Ασάντε και Μποτεάκ.