«Γνωρίζουμε και θα είμαστε προσεκτικοί – Καλό που… σκόραρα τα αυτογκολ» – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Ένωση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/1, 18:30) στο «Τάσος Μάρκου», παραχώρησε ο Ζόρντι Γκόμεθ.

Ο Ισπανός μέσος των πρασίνων τόνισε τη δυσκολία απέναντι στους Παραλιμνίτες που προέρχονται από διαδοχικές επιτυχίες, αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση στα δύο αυτογκόλ του Εθνικού που ήρθαν μετά από δικές του μπαλιές, ενώ σχολίασε και το επίτευγμα της Ομόνοιας που αναδείχθηκε για το 2020 κορυφαία κυπριακή ομάδα και 66η στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Όπως πάντα θα είναι δύσκολο. Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα προσπαθούμε να αποδώσουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά».

Ποια θα είναι τα κλειδιά σε αυτά τα παιχνίδια; «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα».

Σε 20 μέρες η Ένωση κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Θα παίξει αυτό κάποιον ρόλο στο παιχνίδι; «Έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως είπα πριν, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίον θα αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έτσι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ψηφίστηκες MVP για τον αγώνα με τον Εθνικό, πώς νιώθεις γι’ αυτό; «Ναι, ήταν καλό. Το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά ήταν καλο που… σκόραρα αυτά τα δύο αυτογκόλ, αλλά όπως είπα σε αυτό το στάδιο της σεζόν είναι σημαντικό ότι παίρνουμε καλά αποτελέσματα και βαθμούς για να ανεβούμε στην κορυφή».

Η Ομόνοια αναδείχθηκε κορυφαία κυπριακή ομάδα στην Κύπρο για το 2020 και 66η στον κόσμο. Το πιστεύεις για αυτό το επίτευγμα; «Είναι καλό αυτό, είναι σημάδι ότι προοδεύουμε ως σύλλογος. Προφανώς ήρθαμε πρώτοι πέρσι, προκριθήκαμε στην Ευρώπη και είναι καλό για τον σύλλογο ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση τώρα».