Γλυκής: «Να παραιτηθεί άμεσα ο Παπαχαραλάμπους, είναι ποινικό αδίκημα οι ψευδείς ειδήσεις»

Νέα «πυρά» από τον Απόλλωνα, στραμμένα προς την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού και ειδικότερα προς τον πρόεδρό της, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, για το γεγονός πως, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, ερευνά ως ύποπτο για χειραγώγηση το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας της Λεμεσού Αντώνης Γλυκής δήλωσε στη Cytavision πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Λεχ Πόζναν:

«Πρέπει να πω πως οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για τον Απόλλωνα και για την Ανόρθωση και εν γένει για το φίλαθλο κοινό μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Πραγματικά μας λυπεί η όλη κατάσταση. Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτε.

Ο πρόεδρος ψευδώς τοποθετήθηκε. Αυτό αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις από πλευράς ΚΟΠ και Αρχής Στοιχημάτων. Ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ύποπτη ή αυξημένη δραστηριότητα. Μένει έκθετος.

Ευτυχώς που έχουμε σήμερα το παιχνίδι και καταφέραμε να μείνουμε ήρεμοι αλλά δεν μπορεί να μείνει μετέωρο αυτό το πράγμα. Ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί άμεσα διότι πέραν των όσων είπε, είναι ποινικό αδίκημα η διασπορά ψευδών ειδήσεων και αυτό το πράγματα έκανε. Δεν έχει οποιαδήποτε θέση πλέον. Διορίστηκε για να βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να γίνονται αυτές οι γελοιότητες και να μένουν έκθετοι άνθρωποι».