Γλίτωσαν τα χειρότερα Χούμποτσαν-Λουγκρίδης

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές για τον Χούμποτσαν που αποβλήθηκε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων που υπέδειξε ανεπαρκή συμπεριφορά στο ίδιο ματς. O Σλοβάκος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει λοιπόν και από το παιχνίδι με την Ανόρθωση, και θα επιστρέψει στην 8η αγωνιστική.

*Καταγγελία του Διαιτητή Marco Guida κατά του Hubocan Tomas Ποδοσφαιριστή ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε γιατί εκτός φάσης κτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το χέρι του σαν όπλο στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2020-2021 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/05.04.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Marco Guida κατά του Ανδρέα Λουγκρίδη Προπονητή Τερματοφυλάκων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2020-2021 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/05.04.2021 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.