Γκόμεθ: «Ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο τη Δευτέρα…»

Για το ερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Καραμπάχ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρασίνων, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Γιόρντι Γκόμεθ.

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Όπως σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Οι δυο ομάδες προσπαθούν να ανακάμψουν από μια και όχι τόσο καλή αρχή. Θεωρείς είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι; Στα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Προφανώς ο ΑΠΟΕΛ και εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε και ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο τη Δευτέρα.

Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι, ποια δεδομένα κάνουν τη διαφορά για να κερδίσει μία ομάδα; Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις, με καλή ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα έχουμε τον κόσμο μας για να μας στηρίξει και θεωρώ θα είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξεις. Ελπίζω όπως είπα και πριν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για το γκολ με την Καραμπάχ, που είναι το γκολ της αγωνιστικής. Πώς βίωσες τη στιγμή; Aπλώς σούταρα τη μπάλα και πήγε μέσα. Είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέση και δοκίμασα να σουτάρω τη μπάλα. Πήγε μέσα και ήταν ωραία που πέτυχα αυτό το γκολ απέναντι στη Καραμπάχ.

Για τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά σίγουρα θα έχουμε μεγάλη στήριξη από αυτούς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και να τους κάνουμε χαρούμενους.