Γκαράι: «Καμπάνια ψεμάτων από τη διοίκηση της Βαλένθια και τα ΜΜΕ»

Ξέσπασε κατά της διοίκησης της Βαλένθια ο Εζεκίελ Γκαράι!

Ο 33χρονος αμυντικός ανέφερε πως η διοίκηση της ομάδας του διαρρέει ψευδείς πληροφορίες για τον ίδιο και το μέλλον του και μέσα από ομιλία του στο Instagram επιχειρεί να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Πάντως, ο Αργεντινός δήλωσε πως έστω κι έτσι είναι πρόθυμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τις «νυχτερίδες».

Διαβάστε όσα είπε…

«Λυπάμαι που έφτασα σε αυτό το σημείο, πρώτη φορά μου συμβαίνει στα 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, αλλά έπρεπε να το κάνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην καμπάνια ψεμάτων που γίνεται εναντίον μου από ΜΜΕ και ανθρώπους μέσα από την ομάδα με σκοπό να με μειώσουν ως επαγγελματία.

Τα δημοσιεύματα πως απέρριψα πρόταση με 2,7 εκατ. ευρώ είναι ψευδή και έχουν σκοπό να παρουσιάσουν πως δεν θέλω να μείνω στην ομάδα. Έχω ενημερώσει εδώ και μήνες πως θέλω να μείνω, είχαμε συμφωνήσει προφορικά από τον Νοέμβριο, αλλά τον Ιανουάριο άλλαξαν τους όρους της συμφωνίας.

Όταν τραυματίστηκα, μου ζήτησαν να αποδεσμευτώ για να αποκτήσουν άλλον παίκτη και συμφώνησα. Από τότε όποτε ρωτάω για το θέμα της ανανέωσης, υπάρχει σιγή.

Το να μη θέλεις να ανανεώσεις το συμβόλαιο ενός παίκτη είναι σεβαστό, αλλά δεν καταλαβαίνω τη στάση της διοίκησης απέναντί μου. Είναι άδικο να βγάζουν προς τα έξω πως εγώ δεν θέλω να μείνω για οικονομικούς λόγους, ειδικά από τη στιγμή που όταν υπέγραψα στη Βαλένθια απέρριψα μια πολύ μεγαλύτερη προσφορά. Τα ψέματα είναι εύκολα, αλλά οι αλήθειες πρέπει να αποδεικνύονται».