Αριστείο στην Κίτρινη Γραμμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:
«Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης». Αυτό το όνομα έδωσαν οι φίλοι Αελίστες στην προσπάθεια που ξεκίνησαν τον Μάρτη, με την εμφάνιση του κορωνοϊού, ώστε να βοηθηθούν δυσπραγούντες συνάνθρωποί μας.
Επικεφαλής της όλης προσπάθειας, που στεγάζεται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ, ο γνωστός ηθοποιός, μα πάνω απ' όλα άνθρωπος, Κώστας Βήχας και το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, με το οποίο συνδέεται άμεσα ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους. Φίλοι μου, προσωπικά με ξεπερνά το αν διακόπηκε σωστά ή λάθος το πρωτάθλημα.
Δεν μπορώ όμως, με τίποτε, να προσπεράσω χωρίς σχολιασμό και χωρίς την απόδοση τιμών προς τον Κώστα Βήχα, τον Ανδρέα Σοφοκλέους και όλους όσους αποτελούν την Κίτρινη Γραμμή. Στέκομαι απέναντί τους, τους βλέπω να φτιάχνουν πακέτα βοήθειας και τους καμαρώνω και χαίρομαι γιατί είμαι κι εγώ ένας από αυτούς, άνθρωπος του ποδοσφαίρου!
Θα το πω, δεν θα το κρατήσω κρυφό. Με μήνυμά μου προς τον πρόεδρο της ΕΑΚ, εισηγήθηκα να δοθεί το Αριστείο της οργάνωσής μας, τον ερχόμενο Ιανουάριο, στην Κίτρινη Γραμμή. Στον Κώστα Βήχα, στον Ανδρέα Σοφοκλέους και σε όλους εκείνους, γνωστούς και άγνωστους, που πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι ξεπέρασαν τα τέσσερις χιλιάδες πακέτα βοήθειας για συνανθρώπους μας!
Φίλοι μου, στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν οι στιγμές της απογοήτευσης, υπάρχουν όμως και φορές, έστω λίγες, που νιώθουμε περηφάνια. Ναι, η Κίτρινη Γραμμή μας έκανε να νιώθουμε περήφανοι, γιατί είμαστε κι εμείς ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου.
