Γιοβάνοβιτς μετά το 4-0: «Tο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο να αναφέρει πως ο αγώνας με τον Απόλλωνα κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρά το 4-0 της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρά το σκορ αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής:

Για το θετικό ξεκίνημά του ίδιου και της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως του ότι το σκορ πήρε αυτή τη διάσταση. Στο ξεκίνημα ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο πιεστικός από μας. Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βρούμε το γκολ, αυτό έκρινε το ματς. Ο Απόλλωνας ήταν μια πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε ως ομάδα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο».