«Γιατί να με βρίζουν; Δεν θέλω πω κάτι άλλο, νευριάζω…»

«Αν είμαι μουσουλμάνος ποιο είναι το πρόβλημα; Είμαι ορθόδοξος Σέρβος» - «Το φάουλ του Τρουγιόλς ήταν για φυλακή»

Χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά συνάμα και εκνευρισμένος από τις βρισιές που άκουγε από ανθρώπους πίσω από τον πάγκο του στην «ΑΕΚ Αρένα».

Για το παιχνίδι: «Ένας δύσκολος αγώνας. Είναι ωραία παιχνίδια, με ένταση. Σίγουρα η ΑΕΚ είναι διαφορετική και καλύτερη. Είναι φυσιολογικό για τους παίκτες, ο Σωφρόνης έχει τη δική του δύναμη που μεταδίδει τους παίκτες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που έπαιξαν όπως έπρεπε. Κάναμε ότι έπρεπε για να πάμε στον επόμενο γύρο. Είναι μια νίκη για τον φροντιστή μας Μιχάλη, που έκανε εγχείρηση στην καρδιά

«Όταν έρθει νέος προπονητής, δεν ξέρεις που θα παίξει, με τι σύστημα. Θέλαμε κάποια λεπτά για να καταλάβουμε. Τους είπα να πιστέψουν και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μια πανάξια νίκη στο τέλος».

«Κερδίσαμε δύο ντέρμπι, όμως θέλαμε λίγο παραπάνω καιρό γιατί ήρθαμε από μεγάλη αποχή. Κάναμε κάποια καινούργια πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για τις βρισιές που άκουσε: «Ο Καραπατάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει τον σεβασμό μου. Πριν από κάποια χρόνια έλεγαν πως είμαι μουσουλμάνος κι άλλα πολλά. Αν νομίζουν πως θα έρθω και δεν θέλω να κερδίσω… Ο Σωφρόνης είναι σαν εμένα, θέλει να κερδίζει. Γιατί να με βρίζουν; Αν είμαι μουσουλμάνος ποιο είναι το πρόβλημα; Είμαι ορθόδοξος Σέρβος. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, νευριάζω. Υπάρχουν παίκτες… Είδατε τι έγινε, ήταν φάουλ του Τρουγιόλς; Ήταν φάουλ για φυλακή. Ξέρετε τι είναι fair play; 2-3 λεπτά πριν το τέλος ενώ χάνεις να κάνεις τέτοιο φάουλ; Θέλω να κερδίζω. Αν θέλουν να με βρίζουν δεν έχει πρόβλημα εγώ είμαι πιο δυνατός».