Για την ώρα oι άλλοι δεν μας πήραν χαμπάρι…

Διαβάσατε καθόλου το θέμα μας στην 1η σελίδα του «Γηπέδου» την Πέμπτη; Κάναμε μια βόλτα στις 55 χώρες μέλη της UEFA και είδαμε πού θα κυλήσει ξανά η μπάλα για το υπόλοιπο της σεζόν και πού όχι. Αν πιστεύετε πως είναι πολλοί αυτοί που έκαναν αυτό που κάναμε εμείς εδώ στην Κύπρο, να σας ενημερώσουμε πως συμβαίνει ακριβώς… το αντίθετο!

Από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα, δεν έχουμε συνέχεια σε Βέλγιο, Ολλανδία, Σκωτία και Γαλλία. Κυρίως γιατί οι κυβερνήσεις «έκοψαν» κάθε εκδήλωση για τους επόμενους 2-3 μήνες. Αναπόφευκτα, λοιπόν, θα έλεγε κανείς ότι διακόπηκαν εκεί τα πρωταθλήματα, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορούσαν να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ας δεχθούμε όμως ότι κάποιες χώρες τις χτύπησε περισσότερο από άλλες η πανδημία. Ακόμα και αυτό όμως καταρρίπτεται, όταν εκεί που είχαν τα μεγαλύτερα προβλήματα (π.χ. Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία) ετοιμάζονται για σέντρα τις επόμενες μέρες!

Όσο για την υπόλοιπη Ευρώπη, εκτός τριών εξαιρέσεων που φαίνονται σαν τη… μύγα μες στο γάλα, το ποδόσφαιρο επιστρέφει παντού! Τι χαρά για τους φιλάθλους να δουν τις ομάδες τους, έστω από την τηλεόραση, τρεις μήνες μετά! Μάλιστα, σε κάποιες χώρες θα επιτρέπουν και θεατές (Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, κ.ά.) τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις!

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως η βραχονησίδα μας δεν θα μπορούσε να μην ήταν μέσα στις τρεις εξαιρέσεις! Το γιατί, ας μας το πουν αυτοί που ψήφισαν ότι τον Ιούνιο δεν μπορούμε να παίξουμε, αλλά μπορούμε… μια χαρά τον Αύγουστο!

Οι άλλες που… κατέβασαν ρολά είναι η Βοσνία και το Γιβραλτάρ. Για την ώρα, οι υπόλοιποι ασχολούνται με τα δικά τους, οργανώνοντας την επιστροφή στη δράση. Σε 1-2 εβδομάδες, που θα έχουμε γίνει… περίγελος της Ευρώπης, τα ξαναλέμε!

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε και η Super League, οι μάσκες και οι αποστάσεις – ΦΩΤΟ
Επόμενο άρθροΜπέκερ: «Θέλω τελικό Ναδάλ – Τιμ και να κερδίσει ο Τιμ»
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!