Στον ΑΠΟΕΛ και του χρόνου ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής παραμένει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα, κόβοντας την όρεξη σε όλους που τον είχαν μέσα στη λίστα τους.

Ο έμπειρος αμυντικός που μετρά 103 συμμετοχές με τα «γαλαζοκίτρινα», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, δείχνοντας μεγάλη κατανόηση στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μερκή. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ο Γιώργος Μερκής ήρθε στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο του 2016. Αποτελεί βασικό στέλεχος της, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του και πανηγύρισε μέχρι στιγμής μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, 4 πρωταθλήματα και ένα Super cup. Αγωνίστηκε μέχρι τώρα σε 103 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας 9 γκολ. Έπαιξε επίσης σε 28 ευρωπαϊκούς αγώνες πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Μερκή για την κατανόηση που επέδειξε στις μεταξύ μας συζητήσεις. Του ευχομαστε καλή επιτυχία και να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος».