Για οικονομικούς λόγους αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Maradona Cup η Νάπολι

Το Maradona Cup θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου στη Σαουδική Αραβία για να τιμήσει τον Αργεντινό θρύλο, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πως δεν ξέχασε τον “Πίμπε Ντ’Όρο”, καθώς ανακοίνωσε πως τον ερχόμενο μήνα θα δώσει φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ωστόσο, η Νάπολι, η ομάδα που αποτέλεσε το σημείο κατατεθέν του θρυλικού Αργεντινού, δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φιλικό τουρνουά. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των “παρτενοπέι”, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για δύο λόγους η ιταλική ομάδα δεν θα ταξιδέψει στην Αραβία.

Ο πρώτο λόγος αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “παρτενοπέι”, οι οποίοι έχουν πιεσμένο πρόγραμμα, λόγω και των αγώνων στο Europa League. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που δεν κατάφερε να λύσει επίσης, ο ιταλικός σύλλογος ήταν το οικονομικό, αφού δεν κατέληξε σε οικονομική συμφωνία με τους διοργανωτές του τουρνουά. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, η Νάπολι φέρεται να ζήτησε 5 εκατ. ευρώ, εν αντιθέσει με τις Μπόκα και Μπαρτσελόνα που θα λάβουν από 1 εκατ. ευρώ η καθεμία.