Γεωργίου: «Δεν μπορούσα να κάνω ασκήσεις που είναι εύκολες για μένα»

Δεν πέτυχε τον στόχο του να προκριθεί σε κάποιον τελικό ο Μάριος Γεωργίου στο Τόκιο, ο οποίος πάντως με την ένατη θέση στο μονόζυγο (κορυφαία για Κύπριο στη Γυμναστική) είναι πρώτος επιλαχών.

Στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, τις οποίες μας μεταφέρει ο απεσταλμένος της ΕΑΚ Αργύρης Αργυρού, ο πρωταθλητής μας στάθηκε στο ότι πολλά πράγματα δεν του πήγαν καλά και σημείωσε μάλιστα πως αδυνατούσε να κάνει ακόμη και ασκήσεις που για τον ίδιο είναι εύκολες.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Δυστυχώς πολλά πράγματα δεν μου πήγαν καλά σήμερα. Ξεκίνησα με εκείνη την πτώση στο δίζυγο, όμως στο μονόζυγο αν είχα λίγο καλύτερη και πιο σταθερή έξοδο θα μπορούσα να είχα υψηλότερη βαθμολογία. Στη συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε, άρχισα να νιώθω κουρασμένος και να μην μπορώ να κάνω ασκήσεις που είναι εύκολες για μένα. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι πήγε λάθος στον πλάγιο ίππο και είχα δύο πτώσεις. Τίποτα δεν πήγε όπως ήθελα. Ωστόσο, για μένα κάθε αγώνας είναι μεγάλη εμπειρία, ακόμα και αν δεν τα πάω καλά. Δεν μου βγήκε σήμερα, όμως τι να κάνω; Κοιτάω μπροστά και στο μέλλον».