«Γέμισε» πριν τις μεταγραφές η ΑΕΛ, μένει μία ανοιχτή θέση

Ο κατάλογος Α’ της ΑΕΛ όσον αφορά τους ξένους ή κοινοτικούς γεμίζει, παρόλο που ακόμα δεν έγιναν προσθήκες.

Έτσι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στην πορεία ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στη λεμεσιανή ομάδα.

Στην εν λόγω λίστα λοιπόν μπαίνουν οι Ράσο, Μαέ και Μάιντεβατς, οι οποίοι… μεγάλωσαν και έτσι ξεπέρασαν το όριο ηλικίας (22), φεύγοντας από τον κατάλογο Β’. Για τον τελευταίο, αν και είναι δανεικός από την Μπαλζάν Μάλτας, όλα συντείνουν στο ότι η ΑΕΛ θα κυνηγήσει την παραμονή του είτε με μορφή δανεισμού είτε με απόκτηση.

Υπάρχει λοιπόν συνωστισμός στον κατάλογο Α’ αφού σε αυτόν μπορούν να εγγραφούν 15 παίκτες. Συγκεκριμένα για την ώρα έχουν συμβόλαια οι Βοζίνια, Πρόσεκ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκαζτανιάγα, Μεντόγεβιτς, Γκαζαριάν, Αντάμοβιτς, Τόρες, Γκοντάλ, Νιλς Τεϊσέιρα, συν οι Ράσο, Μαέ και Μεντόγεβιτς.

Ο αριθμός λοιπόν βρίσκεται στους 13 ξένους-κοινοτικούς παίκτες, όμως σε αυτούς προστίθεται και ο Λεάντρο Σίλβα, που επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ακαντέμικα.

Έτσι υπολείπεται μόλις μία θέση για μεταγραφή ξένου ή κοινοτικού παίκτη για τον κατάλογο Α’.

Αυτοί που θα «ανοίξουν» θέσεις

Φυσικά, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη οριστικά το θέμα της πρότασης προς τους παίκτες για αναπροσαρμογή συμβολαίων με μειωμένες απολαβές. Οι Μπόρις Γκοντάλ και Νιλς Τεϊσέιρα δεν είναι θετικοί στην πρόταση και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσουν παρελθόν, έτσι θα… ανοίξουν δύο θέσεις στον κατάλογο Α’.

Πέραν αυτών των δύο, είναι ακόμη ένα δίδυμο παικτών από τους οποίους στην ΑΕΛ αναμένουν την απάντησή τους. Ο λόγος για τους Γκεβόρκ Γκαζαριάν και Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, αν και όλα δείχνουν ότι θα την αποδεχτούν και θα συνεχίσουν να είναι ντυμένοι στα γαλαζοκίτρινα για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.