Φτάνει την… ενδεκάδα με Ματ

Τη μεταγραφή του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στην ΑΕΚ προανήγγειλε η πρώην (πλέον) ομάδα του Άγγλου φορ, η Μακάρθουρ Αυστραλίας, ανακοινώνοντας κι επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο (14/4/86) ποδοσφαιριστή.

«Οι ‘ταύροι’ (το παρατσούκλι της Μακάρθουρ) συμφώνησαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ και τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ Λάρνακας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ματ για τη σημαντική συμβολή του τη χρονιά που πέρασε και για την ιστορία που δημιούργησε εδώ. Ο σύλλογος δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια», τονίζεται στην ανακοίνωση των Αυστραλών.

Όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ δεν πλήρωσε κανένα αντίτιμο στη Μακάρθουρ για να αποκτήσει τον Ντάρμπισαϊαρ. Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης χάρισε κάποια χρήματα στην πρώην ομάδα του, ώστε να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Ντάρμπισαϊαρ θα αποτελέσει το 11ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Η πώληση των διαρκείας θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη (13/07) από την μπουτίκ και τα γραφεία του σωματείου. Στο παρόν στάδιο δεν θα πωλούνται εισιτήρια online. Σε περίπτωση που υπάρξουν νέα περιοριστικά μέτρα και δεν επιτραπεί η παρουσία κόσμου στα γήπεδα, τότε θα διευθετηθεί η επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.