Φουλάρει για τον «τελικό» ο ΑΠΟΕΛ – Τα ερωτηματικά στο πλάνο

Με τη σημερινή, πρώτη και τελευταία προπόνηση επί τσεχικού εδάφους, ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό (20:00) «τελικό» απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Και είναι πράγματι ένας μεγάλος τελικός χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Γι’ αυτό και τα λάθη απαγορεύονται κι αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους ο προπονητής και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Οι παλιοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ, που όλοι σχεδόν έχουν αποχωρήσει, γνώριζαν πολύ καλά το πώς να περάσουν μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Σήμερα, όμως, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο παράγοντας εμπειρία δεν υπάρχει καθώς η ομάδα κατά 90% αποτελείται από νέους παίκτες. Το δεύτερο σημείο είναι ότι δεν υπάρχει επαναληπτικός στο ΓΣΠ. Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι η Λίμπερετς δεν είναι ούτε Τζιλάνι, ούτε Καϊσάρ, ούτε Ζρίνσκι…

Εναντίον της Ζρίνσκι ο ΑΠΟΕΛ προβλημάτισε έντονα με τις αδυναμίες που παρουσίασε στον ανασταλτικό τομέα. Αυτές οι αδυναμίες και τα λάθη δεν πρέπει να επαναληφθούν απόψε.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Σίλβα. Τα δύο άκρα παραμένουν ερωτηματικό. Ο Ενσούε δεν αποδίδει το ίδιο αριστερά, ενώ λέγεται ότι ο ανέτοιμος Ζεράλδες μπορεί να παίξει στη θέση αυτή. Για να δούμε…

Ερωτηματικό υπάρχει και για τo κέντρο της άμυνας. Ο Ζόρζε δεν είναι αυτός που μας είπαν ότι είναι, ενώ ο Σάντος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μερκής και Σιέλης αναμένουν…

Στη μεσαία γραμμή, Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ είναι οι επικρατέστεροι, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή του Γένσεν για να μετατεθεί αριστερά ο Αργεντινός.

Αριστερά τη θέση διεκδικούν οι Ατζίλι, Κλωναρίδης και Εφραίμ. Δεξιά ξεκινά ένας από τους Εντονγκαλά ή Αλ Τάμαρι, ενώ πιθανότερος για μπροστά είναι ο Νουχίου.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 23 ποδοσφαιριστές, με τον Γουίλερ να έχει μείνει εκτός.

  • Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 19:15. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.