Φουλάρει για να κλείσει τις «τρύπες» o ΑΠΟΕΛ

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας (28 Ιουνίου), στον ΑΠΟΕΛ φουλάρουν για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ. Τα… μπαμ με τους Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι αναμφίβολα έφεραν ικανοποίηση, όπως και η έλευση του Ανδρέα Καρώ. Με την προσθήκη τους καλύφθηκαν κάποια κενά αλλά είναι πολλές οι ανάγκες.

Τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Ο Δημήτρης Θεοδώρου είναι κλειστός αλλά υπάρχει η διαμάχη με την Ένωση, ενώ ο Μουρτάζ Νταουσβίλι είναι ψηλά στη λίστα για τον ανασταλτικό χώρο του κέντρου, θέλει να ακολουθήσει τους συμπατριώτες του, εντούτοις θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση. Επιπρόσθετα, ο Μάριος Ηλία ενδιέφερε και ενδιαφέρει αλλά πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Εθνικός για να τον παραχωρήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη άρχισαν οι επαφές των δύο μερών για επίτευξη συμφωνίας.

Εφόσον όλες οι πιο πάνω περιπτώσεις θα έχουν θετική έκβαση για τον ΑΠΟΕΛ, τότε η τεχνική ηγεσία θα πιέσει για απόκτηση παίκτη στο κέντρο αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα μείνει ο Ζαχίντ, αλλά και παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας (φουλ μπακ). Επίσης, αν αποχωρήσει ο Γουίλερ (ενδιαφέρον από ομάδα της Πολωνίας), τότε θα αποκτηθεί και αριστερός ακραίος αμυντικός.