Φιόλιτς: «Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ, στο ίδιο επίπεδο με την Κροατία»

Στα χέρια του Iβάν Φιόλιτς παραδόθηκε το βραβείο του Stoiximan Top Goal της έκτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης μέσος, που πλέον απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, παρέλαβε το βραβείο του για το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ (1-1) στο Τσίρειο και το οποίο αναδείχθηκε καλύτερο μετά από σχετική ψηφοφορία.

Τη βράβευση στον άσο των Λαρνακέων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π, Σπύρος Νεοφυτίδης. Ακολούθως, κλήθηκε να μιλήσει για τη βράβευση του, τις πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο και για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:

Πως νιώθεις για το βραβείο; «Νιώθω πολύ καλά για αυτό το βραβείο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την ψήφο του».

Που θα ήθελες να το αφιερώσεις; «Θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου γιατί το γκολ που σημείωσα στο Τσίρειο προήλθε από ωραία ομαδική προσπάθεια».

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κύπρο; «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, με φιλικό περιβάλλον και φιλικούς ανθρώπους, κάτι που ασφαλώς βοήθησε πάρα πολύ στην γρήγορη προσαρμογή μου».

Ποια η γνώμη σου για το επίπεδο στο κυπριακό πρωτάθλημα; «Είναι πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το επίπεδο είναι αρκετά καλό, σε παρόμοια επίπεδα θα έλεγα με το πρωτάθλημα στην χώρα μου (Κροατία)».