«Πάντα ήμουν υπερασπιστής του Παπουλλή, έχει θράσος ο Λοΐζου»

Για την επιτυχία της Ομόνοιας επί της Ένωσης στο Παραλίμνι μίλησε στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, με τους Πανίκο Χατζηλιασή κα Ανδρέα Κάντηλο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Φίλιππος Δημητρίου

Για τη νίκη επί της Ένωσης: «Ήταν ένα δύσκολο εμπόδιο. Πήραμε το τρίποντο στο Παραλίμνι σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος».

Για τον Τσέποβιτς: «Δεν μπορώ να τον κρίνω από το πρώτο παιχνίδι. Αλλά η ουσία είναι ότι έδειξε στοιχεία καλού ποδοσφαιριστή και γκολτζή. Σε 1-2 εβδομάδες θα φανεί πολύ καλύτερα, όπως είπε κι ο ίδιος να προετοιμαστεί, να είναι περισσότερο με τους συμπαίκτες του. Θα φανεί. Νομίζω θα βοηθήσει την Ομόνοια».

Για το γεγονός ότι παρουσίασε πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό: «Πράγματι ήταν πολύ διαφορετικό. Η Ομόνοια έδειξε ότι έχει επιμονή και επιλογές. Βοήθησαν οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής για να πάρει αυτό που ζητούσε από την αρχή η Ομόνοια».

Για τον Μποτεάκ: «Χτες έδειξε ότι είναι αρκετά πίσω. Αλλά θέλει το χρόνο του κι αυτός».

Για τον Παπουλλή: «Πάντα ήμουν υπερασπιστής του Παπουλλή, διότι είναι άνθρωπος έμπειρος. Είναι από τους λίγους διεισδυτικούς παίκτες».

Για τον Λοΐζου: «Πράγματι έχει αρκετό θράσος ο μικρός. Το μικρό της ηλικίας του, θα βελτιώνεται συνεχώς. Υπάρχει διαχείριση από τον Μπεργκ, δεν μπορεί να παίζει συνεχώς ο μικρός. Έχει τσαμπουκά που είναι πολύ καλό. Έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Αν σταθεροποιηθεί και αποκτήσει και κάποια εμπειρία, με την προστασία και του προπονητή που τον στηρίζει».