Φεύγει πικραμένος από το ΘΟΪ ο Μαλέκος, ρίχνοντας πυρά σ’ άλλους προπονητές

Αποχωρεί από τον πάγκο του ΘΟΪ Λακατάμιας ο Κώστας Μαλέκος και μάλιστα με επιστολή του εκφράζει πικρία για την αντιμετώπιση που είχε.

Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρει ότι πήρε αυτή του την απόφαση μετά από αμφισβήτηση που ένιωσε προς το πρόσωπό του στη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας της Λακατάμιας.

Επιπλέον, ο Κώστας Μαλέκος έστειλε επιστολή και στο Σύνδεσμο προπονητών με την οποία καταγράφει παράπονα για τις ενέργειες άλλων προπονητών να αυτοπροταθούν ενώ διατηρούσε ο ίδιος συμβόλαιο.

«Αυτή η κατάσταση που επικρατεί για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο με σοβαροφανείς προπονητές κάποτε πρέπει να σταματήσει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαλέκος.

Aναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά από συνάντηση που είχα με το δ.σ του ΘΟΙ Λακατάμιας, μετά λύπης μου διαπίστωσα μία αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου, η οποία δεν συνάδει με την επιτυχία που σημείωσε η ομάδα, εξασφαλίζοντας την άνοδο της στην Β΄κατηγορία.

Μετά από τη συνάντηση αυτή, δεν έχω άλλη επιλογή, παρά να αποχωρήσω από την ομάδα.

Επίσης προτίθεμαι, να ενημερώσω με επιστολή το Σύνδεσμο Προπονητών ότι τις τελευταίες μέρες και ενώ διατηρώ συμβόλαιο συνάδελφοι προπονητές με δόλιο τρόπο, αυτοπροτάθηκαν για να αναλάβουν την ομάδα.

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο με σοβαροφανείς προπονητές κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Στο ποδόσφαιρο, αν δεν έχεις κάποιου είδους τρέλα δεν γίνεσαι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε προπονητής, ούτε διαιτητής.

Ευχαριστώ

Κώστας Μαλέκος».