«Φευγάτος» από την ΑΕΛ ο Ντανίλο: «Η μεγάλη στιγμή έφτασε»

Προκύπτει θέμα με τον Ντανίλο στην ΑΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Λεμεσού αποκάλυψε μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι επιθυμεί να αγωνιστεί σε αυτήν και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους γαλαζοκίτρινους για τη λύση της συνεργασίας τους.

Όπως δήλωσε, επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και παρότι η σεζόν που είχε με την ΑΕΛ ήταν πιθανότατα η κορυφαία της καριέρας του, θεωρεί ότι έφτασε η «μεγάλη στιγμή», όπως χαρακτηριστικά είπε, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Βραζιλία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντανίλο:

«Έχω καλές πιθανότητες με κάποιες ομάδες στη Βραζιλία και είμαι σε συζητήσεις με την ΑΕΛ, την ομάδα με την οποία έχω συμβόλαιο. Η επιθυμία μου είναι να έρθω πιο κοντά στην οικογένεια μου και, ποιος ξέρει, ίσως να παίξω στη Βραζιλία για πρώτη φορά. Με την πανδημία, αυτή μου η επιθυμία να είμαι κοντά στην οικογένειά μου έχει μεγαλώσει. Είμαι επαγγελματίας από τα 17 μου και ποτέ δεν εργάστηκα στην πατρίδα μου. Η μεγάλη στιγμή έφτασε. 

Ίσως η περασμένη σεζόν να ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος με όσα έχω κτίσει εδώ στη χώρα, αλλά έχω και το όνειρο να δουλέψω στη Βραζιλία. Εύχομαι να το οριστικοποιήσω σύντομα».