Φέτος και βλέπουμε

Βλέποντας τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα και τις οκτώ μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης, βγαίνει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα: Οι ιθύνοντες του προγραμματισμού έφεραν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, έχοντας παράλληλα η ομάδα της Αμμοχώστου το πάνω χέρι για να τους κρατήσει και για την επόμενη χρονιά.

Για τους πέντε νεοφερμένους (Λοράν, Κρέχιν, Μπέριος, Ντανίλο, Κονφέ) στο κυπριακό πρωτάθλημα η συμφωνία είναι η ίδια. Δηλαδή θα βρίσκονται στο ρόστερ για τη σεζόν 2020-21 και αναλόγως από την εικόνα που θα παρουσιάσουν, θα παρθεί η απόφαση από τους αρμόδιους αν θα μείνουν για ακόμη έναν χρόνο ή θα φύγουν με το τέλος της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπαραβίκας, ο οποίος εντάχθηκε στο ερυθρόλευκο ρόστερ τον Ιανουάριο και παραμένει υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1. Το ίδιο μοντέλο θα προσπαθήσουν να το κάνουν και με τις άλλες προσθήκες που θα γίνουν για να κλείσει το ρόστερ.

Για τους μοναδικούς που η συμφωνία προνοεί συνεργασία μόνο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι οι Βαρέλα και Βινίσιους. Αμφότεροι είναι γνωστοί για την αξία τους, από όσα έδειξαν φορώντας τη φανέλα άλλων κυπριακών ομάδων.