Φέρνουν κι άλλον για την άμυνα

Ο Βραζιλιάνος Ουέλινγκτον Νασιμέντο, ο οποίος ανακοινώθηκε την Κυριακή, δεν θα είναι η μοναδική κίνηση για ενίσχυση τoυ Απόλλωνα στο κέντρο της άμυνας. Η απόφαση είναι να αποκτηθεί άλλος ένας στόπερ που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Α’.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και ένας κεντρικός επιθετικός, για τον οποίο θα διατεθεί ένα σχετικά «γενναίο» ποσό αφού ψάχνουν παίκτη που τα νούμερά του να δείχνουν ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα. Ο Νικολά Ντιγκινί βοήθησε αρκετά σε αυτό το κομμάτι αλλά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Αυτές είναι οι δύο βασικές προτεραιότητες ως προς τη συνέχιση του σχεδιασμού, αλλά το πιθανότερο είναι να πάρουν άλλον έναν παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό, τη δεδομένη στιγμή είναι 12 οι παίκτες στον κατάλογο Α, περιλαμβανομένου και του Σάσα Μάρκοβιτς, για τον οποίο βγαίνουν πληροφορίες εδώ και πολλές μέρες ότι έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ. Οι άλλοι έντεκα είναι οι Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Γκεριέ, Ρομπέρζ, Ουέλινγκτον, Ντένιτς, Αμινί, Κολ, Ζραντί, Παπουνασβίλι και Νταμπό.

Ο Ντιγκινί λόγω τραυματισμού δεν θα δηλωθεί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά με το πρόγραμμα αποθεραπείας του θα αποτελέσει μία από τις εγγραφές της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γεωργιανός επιθετικός Ιντζία δηλώνεται φυσικά στον Κατάλογο Β αφού είναι 20 χρονών. Δεν αποκλείεται να κάνουν άλλες μία-δύο κινήσεις με παίκτες που θα εγγραφούν στον εν λόγω κατάλογο.