Φερέρ: «Βοηθά πολύ αυτή η νίκη – Συγχαρητήρια στις ακαδημίες»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Κάρλος Φερέρ μετά τη νέα σπουδαία νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της ΑΕΛ στο Παραλίμνι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, περιμέναμε σκληρό παιχνίδι, η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Πιστεύω ήταν αρκετά καλό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε δεν είχαμε τον έλεγχο, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό σήμερα, ο αντίπαλος είχε την κατοχή, εντάξει, είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, άλλη μία νίκη με καλή ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν είναι εύκολο κάποιες φορές, έχουμε κάποιες καταστάσεις μέσα που δεν μας βοηθούν αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Επίσης συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλεύουν στις ακαδημίες γιατί μας βοηθούν, μας δίνουν παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και θέλω να το υπενθυμίσω γιατί είναι σημαντικό για εμάς στην κατάστασή μας».

Για τον Ενγκό: «Είμαι χαρούμενος με τον Ενγκό, δεν είναι 100% έτοιμος αλλά έκανε αυτά που περιμέναμε, μας βοήθησε. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο αλλά είμαστε χαρούμενοι για αυτόν και για όλη την ομάδα. Είμαστε οικογένεια και αυτή η νίκη είναι σημαντική, βοηθά πολλές καταστάσεις. Τώρα παίρνουμε τους βαθμούς και πρέπει να το απολαμβάνουμε».

Για το ότι η Ένωση κέρδισε άλλη μία μεγάλη ομάδα: «Ναι, είμαστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει, στο τέλος μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ. Στο τέλος της σεζόν πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα είναι στη θέση που τους αξιζει».