Φερέιρα: «Είμαι τρελός και ηλίθιος μερικές φορές»

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποδεικνύεται σκληρός με τον εαυτό του και αυτό γιατί έτσι έδειξε στις δηλώσεις του μετά από μια σημαντική νίκη της ομάδας του που έβαλε τέλος σε μία… κακή φάση που διένυε η Παλμέιρας.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, υποστήριξε με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας πως «είναι τρελός και μερικές φορές ηλίθιος» με τις τεχνικές επιλογές που κάνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φερέιρα:

«Είμαι τρελός. Είμαι νέος προπονητής, μου αρέσει να κάνω πράγματα εκτός πλαισίου. Μου λείπει αυτό. Είμαι ηλίθιος μερικές φορές. Ξέρω όμως τι κάνω, τι θέλω. Ξέρω από πού ήρθα, πού βρίσκομαι και πού θέλω να πάω. Και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα και εγώ πιστεύω σε αυτούς. Αυτό με κάνει να είμαι πεπεισμένος ότι κάθε παίκτης μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και φταίω εγώ. Κινδυνεύω πολύ μέσω των ιδεών που έχω, αλλά η ομάδα έπαιξε άσχημα. Ήθελα να δω δυναμισμό. Άλλαξα τρεις παίκτες, θέσεις και ο υπαίτιος είμαι εγώ που δεν είχα ένα τόσο ρευστό παιχνίδι όπως στο πρώτο μέρος. Η ζωή είναι φτιαγμένη από ρίσκο, κάνουμε λάθη. Ακόμα κι έτσι, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και τρίτο γκολ».