«Φαβορί» το διαζύγιο μπας και σωθεί ό,τι σώζεται!

Δύσκολα θα τη γλιτώσει αυτή τη φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παρότι μετά την ήττα από την Πάφο η άμεση αλλαγή προπονητή φερόταν να ήταν το επικρατέστερο ενδεχόμενο στον ΑΠΟΕΛ, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε, όμως μετά τη νέα ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (2-0) τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τον Ελλαδίτη.

Η βελτίωση που έδειξαν οι γαλαζοκίτρινοι στο «Α. Παπαδόπουλος» δεν ήταν τόση ώστε να ελαφρύνει το κλίμα για τον Ουζουνίδη κι από τη στιγμή που μάλιστα δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα βρέθηκε στο -11 από την κορυφή, η απομάκρυνσή του φαντάζει πλέον ακόμη πιο πιθανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν ήδη πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και παρότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, φαίνεται πως αυτή τη φορά ο Ευρίτης κόουτς δύσκολα θα διατηρηθεί στη θέση του.

Στόχος της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη είναι να αλλάξει (για άλλη μια φορά) προπονητή ώστε να σώσει ό,τι σώζεται στη φετινή σεζόν, αφού η ομάδα όχι μόνο δείχνει ανίκανη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όμως αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα κινδυνέψει να μείνει ακόμη κι εκτός Ευρώπης.