Φάουλ πριν τα γκολ της ΑΕΛ ή όχι; Τι είπε ο Σκαπούλλης

Με… πέραν του δέοντος διπλωματικό τρόπο σχολίασε ο Χριστάκης Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ τα δύο φάουλ που έφεραν τα γκολ της ΑΕΛ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Για το πρώτο, ανέφερε ότι κακώς δόθηκε, αλλά δικαιολόγησε τον διαιτητή, ενώ για το δεύτερο τόνισε πως επίσης ήταν εύκολο σφύριγμα, όμως… δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ρεφ γιατί δεν ήξερε πως θα γίνει ωραία κομπίνα και θα μπει γκολ!

Διαβάστε όσα είπε ο Σκαπούλλης…

«Σε αυτό το παιχνίδι να τονίσω ότι ο αγωνιστικός χρόνος θα ήταν γύρω στα 40 λεπτά. Σε αυτά σφύριξε 31 φάουλ. Κατά συνέπεια δεν είχε συνέχεια το παιχνίδι. Κάθε ένα λεπτό ακουγόταν σφύριγμα. Σε δύο από αυτά τα σφυρίγματα, μπήκαν τέρματα. Όταν τα σφύριζε δεν ήξερε ότι θα μπουν γκολ.

Εδώ (σ.σ. στο πρώτο γκολ), βλέπω ότι ο παίκτης της ΑΕΛ, του γίνεται κάποια επαφή από πίσω, αλλά στέκει, βρίσκει τα πόδια του, προχωρά, πατά την μπάλα και ξάπλωσε κάτω. Ο διαιτητής αποφάσισε, δεν μπορούμε να τον μεμφθούμε αλλά αν το άφηνε να συνεχιστεί θα ήταν εντάξει. Θεωρώ ότι κακώς δόθηκε φάουλ. Είναι άνθρωπος ο διαιτητής, σε ένα τσούρμο επτά-οκτώ παικτών μπορεί να δει μια επαφή εδώ, μια εκεί, να δώσει φάουλ.

Με το αριστερό του πόδι (σ.σ. δεύτερο γκολ) ο αμυντικός έρχεται σε επαφή με τον παίκτη της ΑΕΛ και πέφτει κάτω. Έπεσε. Ήταν εύκολο σφύριγμα κι αυτό. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον διαιτητή που έδωσε παράβαση αλλά ήξερε ότι θα κάνει κομπίνα η ΑΕΛ και θα γίνει αυτό το γκολ το ωραίο; Είδε επαφή, το έδωσε».