Φαντασία μηδέν!

Tα σωματεία μας την περίοδο των σκληρών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αδράνησαν πλήρως.

Δεν μιλάμε μόνο για τις προπονήσεις και τις άλλες δραστηριότητές τους, αλλά και για όλα τα άλλα. Η μόνη κίνηση που είδαμε από το διαδίκτυο ήταν κάποια παλιά, ένδοξα παιχνίδια. Τώρα τελευταία κάποιες από τις ομάδες μας διαφήμισαν και την πώληση μασκών προσώπου.

Τις μάσκες που φορούσαμε κάποτε στα καρναβάλια με το σήμα της ομάδας μας επάνω! Οι ομάδες και οι διοικήσεις μας, όλο το διάστημα του «νεκρού» χρόνου, έδειξαν ότι υστερούν σε φαντασία. Δεν επικοινωνούσαν σχεδόν καθόλου με τον κόσμο και τον θυμήθηκαν τώρα για να του πωλήσουν μάσκες!

Να δώσω μια απλή ιδέα για το τι μπορούσαν να κάνουν. Μπορούσαν, ας πούμε, να διοργανώσουν διαγωνισμό μεταξύ των οπαδών για τη φανέλα της επόμενης χρονιάς.

Διαγωνισμό με χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές και δώρα για αρκετούς άλλους. Τι πιο όμορφο πράγμα από το να δίνεις την ευκαιρία στον κόσμο να δημιουργεί τη στολή της επόμενης χρονιάς; Είναι μια ιδέα που μου ήρθε τώρα στο μυαλό. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα αν καθίσεις να σκεφτείς. Αντί αυτού, μας έβαζαν παλιά παιχνίδια και τώρα ασχολούνται με την πώληση μασκών!