Φανούριος για ΑΠΟΕΛ: «Τέτοιες ομάδες δεν τις ξεγράφεις μονοκονδυλιά»

Δεν αποπροσανατολίζει τον Απόλλωνα το άσχημο ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

«Δεν μας αποπροσανατολίζει το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας Απόλλωνας, δεν μπορείς τέτοιες ομάδες να ξεγράφεις μονοκονδυλιά. Έχουμε σημαντικά προβλήματα. Η μισή ομάδα είναι εκτός. Έχουμε πολλούς έξω όμως αυτοί που είναι έτοιμοι είναι αυτοί που θα αγωνιστούν και θα κληθούν να πάρουν το αποτέλεσμα».

Για τα πρώτα παιχνίδια τα οποία κέρδισε ο Απόλλωνας: «Το πρώτο δείγμα είναι θετικό, στις επόμενες μέρες περιμένουμε να επιστρέψουν όλοι. Είναι μια μεταβατική χρονιά, μιας και σε λίγο καιρό θα πάμε στο νέο γήπεδο. Εκπτώσεις βέβαια στους στόχους δεν υπάρχουν».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι πολλές χιλιάδες και στο νέο γήπεδο θα έχουμε πολλούς κοντά μας. Κάποια πράγματα τους κράτησαν πίσω. Απ’ το γήπεδο που κούρασε, στην κάρτα οπαδού και κάποιους που έχουν θέμα με το εμβόλιο. Σήμερα όμως θα είναι γεμάτη η δυτική και είναι σημαντικό».