Φανούριος: «Είτε δύο είτε τρεις μεταγραφές – Ποτέ δεν μπορείς να υποτιμάς το ΑΠΟΕΛ»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μετά τη νίκη με 2-1 των κυανολεύκων στο Τσίρειο επί του Ολυμπιακού, αναφερόμενος -πέραν από το παιχνίδι- στο ντέρμπι κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ καθώς και στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης. Είχαμε σε σημεία-κλειδιά την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω το β’ ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, το πρώτο ήταν μοιρασμένο. Είμαστε ευχαριστημένοι για την παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, στο τέλος αγχωθήκαμε με την ευκαιρία του Ολύμπιακού. Είδαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Τα καταφέραμε και σήμερα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι τέτοιο το πρωτάθλημα, η κόπωση που είναι όλοι στα όρια τους».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα προσπαθήσουμε, ένα παιχνίδι μονής επιλογής με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ποτέ δεν μπορείς να υποτιμάς το ΑΠΟΕΛ, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στο ΓΣΠ».

Για τις μεταγραφές: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα για Σάλαϊ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, εάν και εφόσον όλα είναι θετικά θα τελειώσει. Είναι μια βδομάδα που ίσως και θα πρέπει να έχουμε εξελίξεις. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, η ομάδα τις χρειάζεται, δεν το αποποιούμαστε, όμως ψάχνουμε εκείνο που θα δώσει ποιότητα και επιλογές στον προπονητή μας. Είτε δύο είτε τρεις ακόμη μεταγραφές, ό,τι ζητήσει ο προπονητής».