Φανούριος: «Δεν μπορούμε να επιβάλουμε στη κυβέρνηση τι θα πράξει»

Στον ΣΠΟΡ ΓΜ (95.0) μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ και τους στόχους της ομάδας του.

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό θέτοντας καθοριστική τη σημερινή προπόνηση για τους Νταμπό και Γιαννιώτα.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πόρισμα της Επιτροπής και τον κύριο Παπαχαραλάμπους για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Παραμένει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τίτλους την περασμένη δεκαετία. Αισθανόμαστε πολύ ήρεμοι και δυνατοί, γνωρίζουμε αύριο τι θα αντιμετωπίσουμε στη Λευκωσία, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ξεκινήσει καλά, όμως είναι παιχνίδι για γερά νεύρα και τακτικής. Αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ είναι ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η Ανόρθωση είναι εκεί. Αν κερδίσεις, θα είναι μεγάλη η συγκομιδή σου και θα σου δίνει δυναμική».

Για το αγωνιστικό: «Σήμερα είναι καθοριστική η προπόνηση για Νταμπό και Γιαννιώτα. Δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Πέρσι έγιναν τέσσερα-πέντε περιστατικά στην τελευταία προπόνηση, τα οποία μας άγχωσαν. Θα πάμε εκεί με πίστη στις δυνατότητες μας για να κερδίσουμε. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για το πόρισμα της Επιτροπής και την ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι μια διαμάχη Απόλλωνα και Ανόρθωσης για τον κ. Παπαχαραλάμπους. Το μάθημα είναι να μην δίνουμε σημασία στην όποια παραφιλολογία. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε ετσιθελικά στην Κυβέρνηση για το τι θα πράξει. Μπορούμε να επιβάλουμε στην Κυβέρνηση το τι θα κάνει; Ο κόσμος έχει απομονωθεί από το ποδόσφαιρο, λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν. Το νομικό τμήμα ασχολείται με την όλη υπόθεση, διότι είναι προσβολή προς στην ιστορία του συλλόγου μας».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα με την Λεχ: «Δεν είχε επηρεαστεί η ομάδα μας με την Λεχ, μετά τα όσα συνέβησαν τότε. Η Λεχ κάνει καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Παλέψαμε μέχρι τέλους να μπούμε στους ομίλους, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Ήταν καθαρά σε ποια μέρα βρεθήκαμε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και χάσαμε».