Φανιέρος για ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: «Θα είναι φιλικό παιχνίδι…»

Τη δική του εκδοχή για το ντέρμπι που έρχεται μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας (07/12) μίλησε στον Super Sport (104.0) ο Λούκας Φανιέρος.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» έδωσε προβάδισμα στην Ομόνοια και χαρακτήρισε τον αγώνα ως φιλικό, καθώς όπως είπε δεν θα θυμίζει με τίποτα τα ντέρμπι των άλλων εποχών.

«Δεν είναι ντέρμπι για μένα. Θα είναι φιλικό παιχνίδι που θα ακούμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Όμως είναι σημαντικό και για τους δύο. Αν μία από τις δύο ομάδες δεν κερδίσει μπορεί να μην προλάβει την εξάδα. Δίνω προβάδισμα στην Ομόνοια. Οι παίκτες των πρασίνων είναι χαλαροί. Σκέφτονται την Ευρώπη για να πάρουν κάποια μεταγραφή. Δεν θα σκεφθούν τον αγώνα με τον Ερμή. Δεν γίνεται να έρθεις σχεδόν ισοπαλία με την Γρανάδα και να σέρνεσαι στο ΓΣΠ με τον Ερμή. Σημαίνει φυλάνε τις δυνάμεις τους. Θα δείτε τι παιχνίδι θα κάνει η Ομόνοια. Μακάρι να ξυπνήσει και ο ΑΠΟΕΛ. Ένας ποδοσφαιριστής δεν φέρνει την άνοιξη. Ήταν βελτιωμένος ο ΑΠΟΕΛ και πολύ καλός, αλλά δίνω προβάδισμα στην Ομόνοια», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερμή.

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Αυτή είναι η Ομόνοια – Δεν την αφήσαμε να παίξει ποδόσφαιρο»

Διαβάστε επίσης: Σατσιάς σε Φανιέρο: «Δεν θα αφήσω κανένα παίκτης της Ομόνοιας…»