Φακούντο Ζαμπάλα ο ποδοσφαιριστής που αξιολογεί θετικά ο Πουρσαϊτίδης

Συνεχίζουν να ξεσκονίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ ώστε να ολοκληρώσουν και την τέταρτη μεταγραφή (αποκτήθηκαν ήδη οι Γκάρνερ, Μπερν και Βινίσιους). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, η περίπτωση του Φακούντο Ζαμπάλα έχει αξιολογηθεί θετικά από το τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων.

Πρόκειται για 22χρονο Αργεντινό ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ. Ο Ζαμπάλα άφησε καλές εντυπώσεις στην Αλαζουελένσε της Κόστα Ρίκα όπου αγωνίζεται από πέρσι, ωστόσο έμεινε ελεύθερος αρχές Ιανουαρίου. Ο Ζαμπάλα προέρχεται από το Ροζάριο, περιοχή από την οποία βγήκε και ο Εστεμπάν Σολάρι, φορ που αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι παίκτης που θεωρείται σύγχρονο πλάγιο μπακ που προωθείτε από αριστερά βοηθώντας στη δημιουργία γρήγορων επιθέσεων από την ομάδα του. Το αρνητικό σημείο είναι το νεαρό της ηλικίας του και το γεγονός ότι αν έλθει για τον ΑΠΟΕΛ, θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, καθώς στους γαλαζοκίτρινους τρέχουν να κλείσουν την τελευταία εκκρεμότητα μέχρι την Κυριακή.