Έξω φρενών ο Σωφρόνης: «Απαράδεκτοι!»

Έξαλλος με την ομάδα του και το γεγονός πως ισοφαρίστηκε ένα λεπτό μετά το γκολ της παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (1-1).

Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων επανέλαβε αρκετές φορές πως είναι απαράδεκτοι και ότι μόνο αυτοί ευθύνονται που δεν κέρδισαν τονίζοντας πως πρέπει να αλλάξουν πολλά στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, το ελέγχαμε, μετά ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, δεν θα μπω σε αυτή την ανάλυση. Όμως είναι κρίμα και πρέπει στα αποδυτήρια να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Να προσπαθούμε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα, κλειστούς χώρους και μετά σε 30″ να τρώμε γκολ. Είμαστε απαράδεκτοι, εμείς ευθυνόμαστε που δεν κερδίσαμε κι αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Η συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με μια τελική ο αντίπαλος, χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Θα πηγαίναμε τέσσερις βαθμούς από την 4η θέση, τώρα είμαστε έξι. Θέλουμε δουλειά, μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα, κανένας άλλος, εμείς ευθυνόμαστε και θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, και οι προσθήκες θα δώσουν δυναμική αλλά και με το Παραλίμνι και σήμερα να βάζεις γκολ και στην επόμενη φάση να δέχεσαι γκολ, είναι απαράδεκτο, εμείς φταίμε. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ, έκανε μεγάλη προσπάθεια και δίκαια πήρε τον βαθμό.

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια, θέλει να ξαναφέρει την ομάδα στην ελίτ, να διεκδικήσει τους στόχους κι αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική προσπάθεια από όλους μας, να καταλάβουμε ότι υπάρχουν οι στόχοι, άνθρωποι που τρέχουν πίσω από την ομάδα. Σήμερα πετάξαμε δύο πολύτιμους βαθμούς και με το Παραλίμνι με τον ίδιο τρόπο έγινε το 2-1, δεν πέρασαν πέντε λεπτά από το γκολ μας, αυτό πρέπει να αλλάξει».