Εξάποντη μάχη για να βρουν ηρεμία

Η Δόξα υποδέχεται (19:00) τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, σε μία αναμέτρηση που κρίνεται κομβική στην προσπάθεια παραμονής.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς με νίκη θα πάει στο +4 από τον Ολυμπιακό και θα περιμένει να δει τι θα κάνει η ΠΑΕΕΚ αύριο για να γνωρίζει και τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους θα παρουσιαστεί ενισχυμένη γι’ αυτό το πολύ σημαντικό βήμα, έχοντας το νέο απόκτημα Καμίλο Σάιθ στη σύνθεσή της, όπως και τους Σαντίκ και Τραϊτσέφσκι που επιστρέφουν. Οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν είναι: Σισκόφσκι, Σάιθ, Καραμανώλης, Κοβάτσεβιτς, Στυλιανού, Ασαμόα, Αντάμοβιτς, Ντρολέ, Μέσκα, Σασί, Σαντίκ.

Οι μαυροπράσινοι μετρούν τρεις ήττες με τον Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο αλλά παρ’ όλα αυτά, υπάρχει βελτίωση. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, τοποθετώντας τον Κα στην κορυφή έκανε τους μαυροπράσινους ταχύτερους και λιγότερο προβλεπτούς. Βέβαια, σε αυτό συνέτεινε και η βελτίωση φυσικής κατάστασης από πλευράς παίκτη. Ενεργοποίησε επίσης τους Χαραλάμπους και Κονφέ. Αμφότεροι, πρόκειται να εξελιχθούν σε βασικά γρανάζια της ομάδας.

Επίσης, η επιστροφή Ευτυχίδη, θα δώσει επιπλέον επιθετικές επιλογές μιας και ο Μανιάς θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να προσφέρει. Αναφορικά, με τους στόχους της ομάδας, η εξάδα δεν υπάρχει στο κάδρο και θα επικεντρωθεί στον θεσμό του κυπέλλου.

Όμως ο σημερινός αγώνας με τη Δόξα είναι… έξι βαθμών και κατ’ επέκταση διαφορετικός, αφού θα καθορίσει πολλά στην υπόθεση παραμονής. Εκτός για τον αγώνα θα είναι οι τραυματίες Σαρφό και Γουακασό. Μία πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους: Μολ, Μποβέδα, Κυριάκου, Μουχτάρη, Σαμπίνια, Κονφέ, Νανίσιο, Χαραλάμπους, Σάλι, Πεχλιβάνης, Κα.