Έξαλλος o Τορναρίτης: «Στην ΚΟΠ το θέμα με τους μάνατζερ – τράμπες»

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης μέσω Social Media τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Κίκο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ανατρέποντας τις δηλώσεις (ΕΔΩ) του εκπροσώπου του.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο ισχυρός άνδρας των μαυροπράσινων, έθεσε θέμα στην ΚΟΠ για τους μάνατζερ – τράμπες όπως τους χαρακτηρίζει μέσα σε ένα μακροσκελές κείμενο.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ενημερώσω πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν οικονομικές διάφορες με τον Κίκο είναι πληρωμένος δύο φορές τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει παρασυρθεί από ψεύτικες υποσχέσεις η οποίες κρύβουν πολύ βάθος , δολοπλοκίες και ψευτιές. Ο Κικο δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό για την νέα χρόνια για το οποίο και έχουμε πληρώσει και ένα σεβαστό ποσό στον μάνατζερ του.

Αν υπάρχει κυπριακή ομάδα που ενδιαφέρεται θα πρέπει να μιλήσει πρώτα μαζί μας. Θέλω να σας αναφέρω μιας και μου δίνεται η ευκαιρία. Έζησα τον πόλεμο του 1974 στην Αμμόχωστο, στην Ρουμανία, Ουκρανία με τις χειρότερες πάστες ανθρώπων και υποκόσμου, έζησα στην Συρία, στο Ιράκ πετούσαν πάνω από το κεφάλι μου τα πολεμικά αεροπλάνα, γνώρισα τις χειρότερες πάστες ανθρώπων, πέρασα τις εξετάσεις και είμαι σήμερα εδώ αλλαγμένος και αναγεννημένος.

Ωφείλω να ομολογήσω πως οι πράξεις, οι απατεωνίες , οι ψευτιές , οι εξυπνοβλακίες κάποιων αποκαλούμενων μάνατζερ (και των συνεργατών τους – συνωμοτών) αν περνούσαν μέσα από την ζωή μου, με αυτά που κάνουν το πιο πιθανό σήμερα να ήταν μέσα σε ένα καλάθι των αχρήστων σκεπασμένοι από σκ……α από πάνω μέχρι κάτω ζητώντας χαρτί να σκουπιστούν.

Στην ζωή όλα εδώ πληρώνονται, ότι δίνεις παίρνεις, δίνεις πόνο παίρνεις πόνο, δίνεις χαρά, παίρνεις χαρά, πάντα κάτι παίρνεις . Έχω ήδη θέσει το θέμα στην ΚΟΠ για τους μάνατζερ – τράμπες. Θα πρέπει να γίνει μια μαύρη λίστα από όλες τις ομάδες και αυτοί να αποξενωθούν. Κανείς από εμας δεν πρέπει να δίνει δουλειά σε μικροαπατεώνες.

Έχω ειδοποιήσει και τους Προέδρους όλων των ομάδων πρώτης κατηγορίας για το θέμα μέσα από το γκρουπ που έχουμε δημιουργήσει. Ευχαριστώ για την κατανόηση».