Έτσι προχωρά το πλάνο του Τιμούρ

Μπόλικη κινητικότητα έφερε αυτή η εβδομάδα σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης.

Τις προηγούμενες μέρες ήρθαν οι πρώτες ανακοινώσεις που δεν αφορούσαν αποχωρήσεις και συγκεκριμένα οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Χριστοφή, Παπαδόπουλου και οι μεταγραφές των Ρουσιά, Ντέλετιτς. Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι και ο Αντωνιάδης, ενώ εκτός απρόοπτου τα κυανόλευκα φοράει και ο Χριστοδουλόπουλος.

Εφόσον επισημοποιηθεί το ντιλ με τον 34χρονο Ελλαδίτη εξτρέμ, στον Γεωργιανό προπονητή θα μένουν τέσσερις μεταγραφές για να ολοκληρώσει το παζλ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις προσθήκες πρώτης γραμμής, δηλαδή παικτών που προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα. Θα εκκρεμεί, συγκεκριμένα, η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού (ψηλότερα στη λίστα βρίσκεται ο Αραγιούρι), ενός μέσου, ενός «δεκαριού» (θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Μίχα) κι ενός κεντρικού επιθετικού (σε πολύ καλό δρόμο η περίπτωση Λάφερτι).

Υπενθυμίζουμε ότι από τη στιγμή που πρόκειται για μεταγραφές ενδεκαδάτων παικτών και ο Κετσπάγια θα χρησιμοποιήσει γι’ αυτές τις θέσεις των μη γηγενών του Καταλόγου Α’, θα χρειαστεί άλλη μια αποχώρηση ποδοσφαιριστή της συγκεκριμένης λίστας ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι τέσσερις προσθήκες.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοιχτή η περίπτωση του Κατσαράβα, ο οποίος δεν αποκλείεται να μην παραμείνει ούτε αυτή τη σεζόν στο ρόστερ. Κι είναι δεδομένο ότι αν αποχωρήσει θα αποκτηθεί και δεύτερος πρωτοκλασάτος επιθετικός.

Σε ό,τι αφορά τον Νταουσβίλι, το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Ο Γεωργιανός χαφ έρχεται στην Κύπρο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα (21/6) και θα έχει συνάντηση με τον προπονητή και τη διοίκηση, στην οποία οι δύο πλευρές θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και θα αποφασίσουν πώς θα πορευτούν. Δεν επιβεβαιώνονται από την Ανόρθωση οι πληροφορίες πως ο παίκτης τέθηκε εκτός πλάνων από τον Τιμούρ Κεσπάγια κι αυτό που συστήνουν οι κυανόλευκοι είναι υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, στο θέμα τεχνικού διευθυντή, είναι γνωστό πως υπήρξαν επαφές -και- με τον Νίκο Νταμπίζα, με τις πιθανότητες να είναι αυτός ο… εκλεκτός να φέρονται να ‘ναι αρκετές, όμως σε καμία περίπτωση το θέμα δεν είναι τελειωμένο καθώς υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.