Έτρεξε στους διαιτητές ο Μπεργκ – «Δεν μπορώ να καταλάβω…»

Προς τους διαιτητές της αναμέτρησης πήγε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος προφανώς διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 76’ όταν ο Μιχαηλίδης φάνηκε να ανατρέπει τον Μποτεάκ εντός περιοχής.

Στις δηλώσεις του, στη δημοσιογραφική διάσκεψη, ο Νορβηγός προπονητής απόρησε γιατί δεν τους δόθηκε το πέναλτι, ενώ θυμήθηκε και το πέναλτι που δεν πήρε η Ομόνοια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τον αγώνα: «Είμαστε χαρούμενοι με τo αποτέλεσμα, χαρούμενοι που σκοράραμε. Έπρεπε να είχαμε ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος, είναι εύκολο να το δεις στο ριπλέι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και χρειάστηκε να αμυνθούμε πολύ καλά για να μείνουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το κάναμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα για να μην αμυνόμαστε τόσο πολύ αλλά είναι μέσα στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας και είναι ένα καλό ξεκίνημα για μας. Πρέπει να πω ότι βλέποντας το βίντεο της φάσης με τον Έρικ, είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί δεν κερδίσαμε το πέναλτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές δυστυχώς. Δεν υπήρχε VAR εδώ. Με τον Ολυμπιακό υπήρχε VAR αλλά και πάλι δεν πήραν την σωστή απόφαση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, με την νοοτροπία που δείξαμε».

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο άθλημα. Μπορείς να κερδίσεις κάποιες φορές μία ομάδα που είναι καλύτερη από εσένα, ακόμη και όταν δεν είναι οι πιθανότητες μαζί σου όπως σήμερα. Είχαμε ένα οφσάιντ με τον Κακουλλή που έβγαινε με τον τερματοφύλακα και δεν ήταν οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά ο Φαμπιανό δεν έκανε την μεγάλη επέμβαση γιατί οι παίκτες στην άμυνα, ο Λανγκ, ο Λούφτνερ, ο Λέζιακς, ο Χούμποτσαν, ο Βίτορ ήταν εκπληκτικοί. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν παραπονιόμαστε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά αποφάσεις σαν τις σημερινές μας επηρεάζουν, Χρειαζόμαστε δίκαιες αποφάσεις. Με τον Ολυμπιακό μας δόθηκε πέναλτι που δεν ήταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Δεν πήραμε σφυρίγματα που έπρεπε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια».

Για τον βαθμό: «Δεν αλλάζει κάτι ο βαθμός. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ, η Γρανάδα και η Αϊντχόφεν φυσιολογικά είναι ένα βήμα πιο πάνω από εμάς όμως μια ομάδα που ίσως είναι λίγο πιο πίσω, μπορεί να κερδίσει. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν νιώθουμε κατώτεροι».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Είναι το καλύτερο για μας γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε από τα άκρα. Είχαμε ένα πέναλτι με αυτό τον τρόπο. Λάβαμε αυτή την απόφαση γιατί μας ταιριάζει περισσότερο».