Έτοιμη για τη Σλοβακία η εθνική – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με βραδινή προπόνηση στο στάδιο «Národný futbalový» της Μπρατισλάβας όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ολοκλήρωσε η εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για την αυριανή (7/9, 21:45) αναμέτρηση με τη Σλοβακία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

H Kύπρος θα επιχειρήσει μετά το ντροπιαστικό 3-0 από τη Μάλτα και τη νέα ήττα με 2-0 από τη Ρωσία να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα και να «ξεκολλήσει» από τους τέσσερις βαθμούς και την τελευταία θέση του ομίλου.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εθνικής μας και ο Νίκος Κωστένογλου έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στην Μπρατισλάβα.

Οι 26 της αποστολής: Κωνσταντίνος Σωτηρίου,  Κωστάκης Αρτυματάς, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Αβραάμ, Μάριος Αντωνιάδης, Μιχάλης Ιωάννου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Καρώ, Δημήτρης Θεοδώρου,Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Ηλία, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοϊζος Λοϊζου, Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής, Παναγιώτης Ζαχαρίου,  Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση: