Ετοιμάζεται το έδαφος στην Ομόνοια

Δύο είναι τα δεδομένα στην Ομόνοια αυτό το διάστημα που έχουν να κάνουν με το διοικητικό τοπίο. Το ένα είναι πως ο νυν μεγαλομέτοχος Σταύρος Παπασταύρου μπήκε στη διαδικασία να βρει αγοραστή των μετοχών του, και το άλλο είναι πως ο Κύπριος μεγιστάνας Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο νέος διοικητικό ηγέτης.

Αυτό, άλλωστε, επισημοποιήθηκε με χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος», σημειώνεται σε αυτή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μεταβίβαση μετοχών πριν το τέλος Νοεμβρίου, διάστημα που θα συμπληρωθούν τα 3,5 χρόνια της συμφωνίας Παπασταύρου με το σωματείο, όταν ο ομογενής επιχειρηματίας αναλάμβανε τη διοίκηση της Ομόνοιας. Όλα όμως έχουν αρχίσει να παίρνουν τον δρόμο τους και η συμφωνία είναι πιο κοντά στο να κλείσει παρά να χαλάσει, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Το σωματείο από τη δική του πλευρά θα ζητήσει τις δικές του ασφαλιστικές δικλίδες, εντούτοις, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν είναι τέτοιες που θα χαλάσουν το deal.

Όσον αφορά τα ποσά, ακούγονται διάφορα. Οι ελεγκτικοί οίκοι και οι νομικοί σύμβουλοι όλων των πλευρών εξετάζουν τα πάντα και όταν καταλήξουν, ίσως γνωρίζουμε περισσότερα για τα ακριβή ποσά.

Είναι και το ντέρμπι

Μπορεί το θέμα με τα διοικητικά να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, εντούτοις όμως υπάρχει και ντέρμπι. Από σήμερα η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα καταστρώσει τα πλάνα της για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι δεν έχουν άλλη επιλογή πέραν της νίκης. Ήδη είναι στο -8 από την κορυφή. Οι επιστροφές Γκόμεθ και Μπασιρού λύνουν τα χέρια του Μπεργκ, που θα έχει και πιο έτοιμο τον Ντίσκερουντ.

Προηγούμενο άρθροΝέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Μπαπέ από Παρί
Επόμενο άρθροΠήγε «Ηλίας Πούλλος»
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.