Με ερωτηματικά το πλάνο του Μπαντία
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ταρασόφς ή Περατικός διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Χολ που αποβλήθηκε στο ματς του Εθνικού με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Λετονός όσο και ο Κύπριος, εδώ και αρκετά παιχνίδια δεν είναι βασικοί. Στον αυριανό αγώνα (19:00) με την Ομόνοια στο Δασάκι ένας εκ των δύο θα έχει ξανά ευκαιρία να μπει στην ενδεκάδα.
Επίσης, ερωτηματικό υπάρχει και για μία θέση στην επίθεση. Συγκεκριμένα, οι Ντούρις και Βοϊτσκόφσκι είναι οι δύο σίγουροι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Μ. Ηλία και Ζάκπα. Ο Ζάκπα πήρε την ευκαιρία του μετά από καιρό στο παιχνίδι με τους μαυροπράσινους, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Μ. Ηλία.
Στον αγώνα με τους πράσινους ο Μπαντία ενδέχεται να επαναφέρει τον Μ. Ηλία στην ενδεκάδα και να μείνει στον πάγκο ο Ζάκπα. Από εκεί και έπειτα, οι υπόλοιποι εννέα θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής καθιέρωσε ένα βασικό σχήμα στο οποίο δύσκολα κάνει αλλαγές, εκτός, βέβαια, από τις αναγκαστικές.
