«Έσταξε μέλι» για Κέρκεζ ο Φράγκου, τι είπε για την Καρμιώτισσα

Στον Super Sport (104.0) μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Φράγκου, ο οποίος θα αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΛ στη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο Κύπριος άσος αναφέρθηκε στους στόχους που έθεσε με τη νέα του ομάδα, ενώ… έσταξε μέλι για την πρώην του ομάδα τονίζοντας πως έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό, όμως τον ξεπέρασα. Θα πάρω ευκαιρίες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως θα βοηθήσει και μένα. Υπήρξε ενδιαφέρον από την Καρμιώτισσα. Ήταν και δική μου επιλογή. Είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή χρονιά».

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: «Όταν έρθει ένας τραυματισμός δεν είναι ευχάριστο. Έχω δουλέψει αρκετά και νιώθω έτοιμος και δυνατός. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με την ομάδα της Καρμιώτισσας. Μετά από τον τραυματισμό που είχα, θέλω να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου. Η φετινή χρονιά θα με βοηθήσει και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η αποφυγή της διαβάθμισης. Θα είναι δύσκολο το έργο, αφού 4 ομάδες θα υποβιβαστούν. Με τη σωστή δουλειά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μείνουμε στην Α’ Κατηγορία».

Για την ΑΕΛ και αν θεωρεί ότι θα πρωταγωνιστήσει: «Θα πρωταγωνιστήσει φέτος. Ο Ντούσαν είναι πολύ καλός προπονητής, έχει καλή χημεία με τους ποδοσφαιριστές. Ξέρει πως να περάσει το πλάνο του. Θα είναι μια καλή χρονιά. Γιατί όχι να μην πάει και για τίτλο; Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα είναι ωραίο για όσους το παρακολουθούν».