Πληρώνει ο Φανιέρος για Πάρντο – Ντε Μέλο

Διευκρινιστική ανακοίνωση από τον Ερμή για το πρόστιμο που εκκρεμεί για τον Ντε Μέλο. Άμεσα θα στείλει τα χρήματα ο Λούκας Φανιέρος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα.

Αναλυτικά:

Σχετικά με κάποια χθεσινά δημοσιεύματα κάποιων ιστοσελίδων που αφορούν την χθεσινή συνέντευξη του Προέδρου μας στον ΣΠΟΡ FM 104, για να μην υπάρχουν λάθος εκτιμήσεις ή παρανοήσεις από κάποιους ενημερώνουμε ότι το πρόστιμο των 150000 ευρω που έχει ως εκρεμμότητα το Σωματείο μας αυτή την στιγμή στην FIFA, δημιουργήθηκε λόγω παράλειψης (πρώην συνεργατών της Ομάδας μας) για να ζητήσουν το έγγραφο Αποποίησης Δικαιωμάτων (training compensation fees)(οπως ορίζει η FIFA ΓΙΑ νεαρούς ποδοσφαιριστές) τον Αύγουστο 2018 από την πρώην ομάδα του WIDSON SILVA DE MELO την SPORT RECIFE.

Η ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΉ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΗΜΈΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΠΛΗΡΩΜΉ (BANK TRANSFER) ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΉΣ.

Ο Ερμης Αραδίππου ΕΩΣ και σήμερα πέρα από αυτή την υπόθεση οπως και μια μικρή διαφορά με τον URKO PARDO (και αυτή θα τακτοποιηθεί αμεσα) δεν έχει ουδεμία άλλη εκρεμμοτητα από το παρελθόν και ήδη βαδίζει για τον προγραμματισμό της Νέας απαιτητικής Περιόδου που μας βρίσκει εκεί που ανήκαμε και θα ανήκουμε για παντα: Στην 1η Κατηγορία!

Στην νέα μας αυτή προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο μας κοντά να μας στηρίξει οπως μπορεί Ο κάθε ένας! ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ».